Ik ben een ontwerper

What’s in the name…

Creating Relevance by Design from CLICKNL | DESIGN on Vimeo.

– – –
Na het kijken van deze VIDEO zou ik mezelf ook een Industrial Designer kunnen noemen…

Er zijn zoveel termen voor het werk wat ik doe.
Maar hoe moet ik dat uitleggen aan anderen?
Ik ben een Service Designer, Interaction Designer, User Experience Designer, Web Designer, Graphic Designer, Concept Developer, Storyteller.
En wat ik zoal doe is: Ik help klanten kritisch naar zichzelf te kijken. Ik werk graag samen met opdrachtgevers en diens klanten om producten en diensten te verbeteren. Ik doe design research. Ik vind het super leuk om aan het onderscheidende verhaal, de positionering van een merk, mee te werken. Ik denk graag mee over nieuwe business modellen. Ik help opdrachtgevers relevant, waardevol en onderscheidend te zijn. Ik ontwikkel interfaces. Ik ontwerp schermen voor websites, web applicaties app’s, communities, portals e.d. Ik maak prototypes. Ik bedenk campagnes. Ik test prototypes. Ik ontwerp kleine huisstijlen (merk-identiteiten). Ik verzamel pakkende beeldconcepten, virals, guerilla acties en originele infographics. Ik begeleid (co-creatie) workshops.

– – –
En dit alles samengevat in één woord noem ik mezelf ONTWERPER.
Zie bovenin de achterkant van mijn visitekaartje.